Yeni Kayıt         Şifremi Unuttum!
 
Yazı Boyutu : 12 punto14 punto16 punto18 punto

Kimyeci " Kırıkhan'da Ali Meto ile yola devam edilecek"

Kimyeci 18 Ocak 2012 08:21
İl Başkanı Kırıkhan' da açıkladı
Önceki gün partili kurmaylarıyla Akparti Kırıkhan İlçe Teşkilatını ziyaret ederek ALİ METO’nun yeniden Başkan adaylığını açıklayan İl Başkanı İsmail Kimyeci, gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnun kaldı.

Beraberinde İl Başkan Yardımcıları Kenan Bozkurt, Metin Kardeş ve İl sekreteri Yusuf SEÇMEN’le birlikte Kırıkhan İlçe Teşkilatının haftalık olağan toplantısına katılan İl Başkanı KİMYECİ “22 Ocak Pazar günü yapılacak olan Kırıkhan ilçe Kongresi öncesinde gördüğüm şu tablo ve beraberlik beni ve teşkilatı, gerek Genel Merkezimiz tarafından daima takdir gördüğünü” belirten İl Başkanı Kimyeci sözlerini şöyle tamamladı.

“Genel Merkezimiz tarafından değerlendirme toplantısına çağrılan Kırıkhan İlçe Teşkilatınadan Mustafa İbiş, Kenan Güney, Dursun Ali Babuç ve Ahmet Temizkan kardeşlerimiz ile, mevcut İlçe Başkanımız ALİ METO; birlik, beraberlik ve samimiyet içerisinde Feragat ve Fedakarlık yaparak çok güzel bir tablo ortaya koymuşlardır. Genel Merkez Bölge Milletvekillerimiz sayın ÖNTÜRK ve İl Teşkilatımız yapılan istişareler ve çalışmalar sonucu Kırıkhan’da başarılı olmuş mevcut ilçe Başkanımız ALİ METO’yla yola devam etme kararı almıştır.

“Genel Merkezimizin bu hayırlı kararını bizzat tebliğ etmek için Hatay’ın en güçlü ve başarılı teşkilatına miafir olduk. İnşallah Başkan METO güçlü bir yönetim kadrosuyla, muhteşem bir kongre yaparak Kırıkhan’ın gücünü bir defa daha ortaya koyar”dedi.

İl Başkanı İsmail Kimyeci’den sonara söz alan Kırıkhan İlçe Başkanı ALİ METO beraber Ankara’ya giden yol arkadaşlarına ve İl Başkanına teşekkür ettikten sonra “İnşallah Cenab-ı Allah bizleri mahçup etmez, eskisinden daha çok çalışacak, koşturacak, fedakarlık yapacak güçlü bir yönetim oluşturacağız. Bize güvenen değerli hemşerilerimizi mahçup etmeyeceğiz bu arada Genel Merkezimizin de güven ve samimiyetine layık olmaya çalışacağız”

22 Ocak Pazar günü saat:14:00 de Hüner Düğün Salonundaki kongremiz bir şölen ve bayram havasında olacaktır. Bütün herkesi kongreye bekliyoruz.Allah yar ve yardımcımız olsun”dedi

Bu haber 1039 defa okundu.
Paylaş
<< Önceki || Sonraki >>
Yorum Ekle

Bu habere yorum yazabilmeniz için üye olmanız gerekiyor.
Ücretsiz üyelik için tıklayınız!
Tavsiye Et
Sayin okucuyumuz bu haberi istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.
*Kime:
*Kimden:
*Kisa Mesaj :
 
* İlgili yerleri boş bırakmayınız!
Yorum Yap
Tavsiye Et
Yazdır
Kaydet
Yorumlar ( 0 / 0 )
Diğer Siyaset Haberleri :
<<
>>
Yazarlar
1 2
Anket

Dünden Kalanlar
İlgili Haber

Olay İnteractive

» Sitene Ekle  » Anasayfa Yap  » Sık Kullanılanlar  » RSS  » Site Haritası
© 2008-2009 Tüm haklari saklidir. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayinlanamaz.