23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HATAY’DA COŞKUYLA KUTLANDI « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

2 Mayıs 2024 - 00:25

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HATAY’DA COŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HATAY’DA COŞKUYLA KUTLANDI
Son Güncelleme :

24 Nisan 2024 - 11:25

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hatay’da, yüzlerce çocuğun ve devlet protokolünün katıldığı törenlerle kutlandı.

Hatay Merkez Spor Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programın, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Veysel Eren, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile diğer protokol üyeleri ve Hataylılar katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz’ün günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma ile devam eden programda, çocukların hazırladığı çeşitli kareografilerle renkli görüntüler oluşurken binlerce çocuk okunan şiirler, jimnastik, halk oyunları ve step gösterileri ile doyasıya bir bayram sevinci yaşadı.

Özellikle 1. sınıf öğrencileri Anadolu Ateşi gösterileri ile katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Vali Mustafa Masatlı ve HBB Başkanı Mehmet Öntürk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yıl kutlamaları kapsamında çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Milli bayramlarını coşkuyla kutlamanın yanı sıra, ülkenin geleceği için umutlu olmaları gerektiğini bir kez daha hisseden çocuklar; bayramlarını sevgi ve umut dolu bir ortamda kutlamalarına vesile olan tüm yetkililere teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.