DEĞİRMENBAŞI ORTAKULU’NDA 1. DÖNEM YIL SONU KARNE TÖRENİ DÜZENLENDİ
BIST 100
12.727,06 -1,83%
DOLAR
44,3611 0,02%
EURO
51,2422 -0,07%
GRAM ALTIN
6.257,09 -2,60%
FAİZ
43,62 1,89%
GÜMÜŞ GRAM
96,77 -4,78%
BITCOIN
68.940,00 -2,88%
GBP/TRY
59,2725 -0,02%
EUR/USD
1,1535 -0,21%
BRENT
108,02 5,67%
ÇEYREK ALTIN
10.231,41 -2,59%
Hatay Parçalı Az Bulutlu
Hatay hava durumu
14 °
  • ANASAYFA
  • HATAYLI
  • DEĞİRMENBAŞI ORTAKULU’NDA 1. DÖNEM YIL SONU KARNE TÖRENİ DÜZENLENDİ

DEĞİRMENBAŞI ORTAKULU’NDA 1. DÖNEM YIL SONU KARNE TÖRENİ DÜZENLENDİ

DEĞİRMENBAŞI KARNE (7)

İlçemiz okullarından Değirmenbaşı Ortaokulu’nda yapılan 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem karne töreninde çocuklar karne heyecanı yaşadılar.

18 Ocak 2019 Cuma günü saat 10:00’da düzenlenen karne törenine Samandağ Kaymakamı Murat Kütük,  Samandağ Belediye Başkan Vekili Meltem Ahras Nural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo, Gaziler Derneği Samandağ Şube Başkanı Akıl Paşa okul öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstikla Marşı ile başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo günün anlam ve önemine dair bir konuşmalarını gerçekleşirdi. Açılış konuşmalarının ardından okul öğrencileri tarafından şiirler okunarak müzik dinletisi gerçekleştirdiler.  Tören sonunda temsili karne dağıtımı gerçekleşti.

Karne töreninde konuşma yapan İlçe Milli eğitim Müdürü Hilmi Kapo, 2018 yılı içerisinde hizmete açılan okullar hakkında bilgi vererek öğrenci ve öğretmenlere sağlıklı ve neşeli bir tatil geçirmelerini diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo yaptığı konuşmada; “ 2018- 2019 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem sonu karne törenine hoş geldiniz. Değerli misafirler, bugün Samandağ ilçesinde 92 kurumda 1941 öğretmen ve 28140 öğrencimizle yarıyıl tatiline girmiş bulunacağız. Samandağ İlçe Milli eğitim Müdürlüğü olarak; 2014, 015 ,201 6 ve 2017 yıllarındaki yatırım programlarımızı tamlamış ve bu okulları eğitim öğretime açmış bulunmaktayız.2018 yılı içerisinde 8 ortaokul, 2 ilkokul, 2 anaokul ve 1 lise yatırım programımıza almış bulunmaktayız. Bu okullarımızdan Zübeyde Hanım Ortaokulu ve Değirmenbaşı Ortaokulu tamamlanmış ve hizmete açılmıştır. İlçemizde yapımı devam eden okullar tamamlandığında 2019, 2020 Eğitim Öğretim yılında normal eğitime geçmeyi planlıyoruz. Hizmete açılan okulumuz 8 derslik olup 225 öğrencimiz eğitim – Öğretim görecektir.  Kıymetli meslektaşlarım, yorucu bir eğitim- öğretim döneminin sonuna geldik. Yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ailenizle ve sevdiklerinizle iyi bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.  Sevgili öğrenciler uzun bir eğitim öğretim döneminden sonra bugün kare alıyorsunuz. Elbette iyi bir tatili hak ettiniz. Tatil yapın fakat bol bol kitap okuyun. Kıymetli veliler, çocuklarımızın başarı veya başarısızlığını çok fazla abartmayın. Başarısızlığı kesinlikle cezalandırmayın. Eğer başarısızlık varsa bunu aile içerisinde çözmeye çalışın.  Bu anlamda tüm öğrencilerimize sağlıklı ve neşeli bir tatil geçirmelerini diliyorum. Öğretmen arkadaşlarıma dönem boyunca yararlı ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diliyorum. Hepinize iyi atiler.” İfadelerine yer verdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?