
Kırıkhan, Ak Parti ilçe Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk'ü sevgi ve coşkuyla bağrına bastı.
STK Temsilcileri için sabah saat 10.00'da Platin Düğün salonunda düzenlenen toplantıya; Milletvekili Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet öntürk, Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ömer Erdal Çelik, Cumhur ittifakı ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, AK Parti gençlik kolları teşkilatı, Kırıkhan Ülkü Ocağı başkanı, STK Temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Toplantıda konuşma yapan belediye başkan adayı Ömer Erdal Çelik; "Mevcut Hatay Büyükşehir Belediye başkanı Hatay ve Kırıkhan'a hiçbir hizmet yapmamıştır. Hatay ve Hatay halkına sahipsiz bırakmıştır.
Ama Allah'a şükürler olsun ki bu dönem çok şanslıyız. Çünkü 3 dönem Milletvekilliği döneminde Ova ve bütün Hatay'a yaptığı hizmetleri ortada olan, misyonu ve vizyonu olan Mehmet Öntürk var.
Allah'ın izni, sizlerin de destekleri ile 31 Mart'tan sonra Hatay'da ve Kırıkhan'da yüzler yeniden gülmeye başlayacak.
Gün birlik günüdür, gün beraberlik günüdür. Gün Hatay ve kırıkhan'ın yüzünün gülmesi günüdür." Dedi.
Programda ayrıca milletvekili Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'da yaptığı konuşmalarda Hatay ve Kırıkhan'ın yüzünün gülebilmesi için Mehmet Öztürk'ün Büyükşehir Belediye başkanlığının şart olduğunu vurgulayıp birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Toplantıda konuşma yapan Mehmet Öntürk'te yapacağı projeleri anlatıp STK temsilcileri ve kırıkhanlı hemşerilerinden destek istedi.
Toplantıda yapılan konuşmalarda Mehmet Öntürk ve Erdal Çelik'e yoğun sevgi gösterilerinde bulunuldu.


