
Diyanet Sen Kırıkhan ilçe temsilcisi Ahmet Köse Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaşa yapılan haksız saldırılara tepki gösterdi.
Diyanet Sen Kırıkhan ilçe temsilcisi Ahmet Köse yaptığı açıklamada şunları söyledi 'Ülkemizin en müstesna kurumlarından biri olan DİB.lığı malum çevrelerce yıpratılmaya çalışılıyor.Aslında yıpratılmak istenen yüce dinimizdir.Tarihin yapraklarını karıştırdığımızda hep şunu görürüz,bir müesseseyi tahrip etmek için önce onun temsilcilerini ortadan kaldırmalısınız. akılalmaz yöntemlerle bu işler yapıldıktan sonra sıra o müessesenin yok edilmesine gelir.
Değerli dostlar, bu gün İzmir ve İstanbul İHD nin bazı baroların ve yandaşlarının yapmaya çalıştığı budur.
Asıl Hedef Yüce dinimiz: İSLAMİYETTİR,KUR'ANI KERİMDİR,PEYGBER EFENDİMİZDİR,ALLAHIMIZDIR.
Tarihten ders alamayan bu zavallılar,aslında tükenişin bitişin,yok olmanın,son çırpınışını sergilemektedirler.
Kâinatta herşey Allahimizin var olduğunu lisanı halleriyle haykırırken,Peygamber efendimizin peygamberliğini tasdik ederken,Kuranı Kerim'in Allah kelamı olduğunu söylerken bunlar Allah'ı inkar ediyorlar.Peygamberimize hakaret ediyorlar.Kuranımıza saldırıyorlar.Son virüs olayında,toplamı 5 gram gelmeyen mikropla baş edemeyen kitlesel güçlerin Türkiyemizdeki avaneleri,Anlaşılan İslam'ın ezaninin Kur'an Ayetlerinin ve peygamberimizin hadislerinin dünyanın değişik yerlerinde bilbortlarda yayınlanmasından son derece rahatsız olmuslar.
Ey zavallılar,
Saygıdeğer Diyanet İşleri Başkanımıza, Kur'an'ın bir kaç ayetini okumasını gerekçe göstererek Yapmış olduğunuz saldırı beyhudedir.Boşu boşunadır. Kendinizi yıpratmaktır.Acziyyetinizi göstermektir.
Avrupa ve ABD nin yeni bir Osmanlıyı doğurmak üzere olması sizi cokmu rahatsız ediyor.Doğum sancısı sizleri rahatsız etmesin.Çünkü doğum mutlaka gerçekleşecektir.
Biz din gönüllüsü binlerce imam hatip, Kuran Kursu Öğreticisi, Müezzin, Müftü,Vaiz,halkımız ve bütün alemi İslam ile başkanımızın yanındayız.
Diyanet İşleri Başkanlığımızın birer parçasıyız. Bizleri ezmeden çiğnemeden onlara asla dokunamıyacaksınız.Hadi oradan, Hadi... Başka kapılara.'

