Vali Doğan BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Muhannad Hadi’yi kabul etti
BIST 100
12.936,35 -0,88%
DOLAR
44,5821 0,27%
EURO
51,4750 0,09%
GRAM ALTIN
6.704,43 0,27%
FAİZ
42,79 0,12%
GÜMÜŞ GRAM
104,72 0,27%
BITCOIN
66.960,00 -0,45%
GBP/TRY
58,9194 -0,29%
EUR/USD
1,1519 -0,17%
BRENT
109,03 7,78%
ÇEYREK ALTIN
10.961,74 0,27%
Hatay Parçalı Az Bulutlu
Hatay hava durumu
17 °
  • ANASAYFA
  • HATAYLI
  • Vali Doğan BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Muhannad Hadi’yi kabul etti

Vali Doğan BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Muhannad Hadi’yi kabul etti

2

Hatay Valisi Rahmi Doğan, BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Muhannad Hadi ve BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatör Yardımcısı Mark Cutts ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Doğan, Suriye krizinin başladığı günden bu yana Hatay halkının Suriye vatandaşlarını hoşgörü kenti şehrimize yakışır bir şekilde ağırladığını dile getirdi.  BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Muhannad Hadi, “Kendimi evimde gibi hissettiğim Hatay’da olmaktan onur duyuyorum. Savaştan kaçan sivilleri misafir anlamında kabul eden tek ülke Türkiye’dir. Yaptığı yardımlar ve destekler için Türkiye’ye teşekkür ederim.” dedi.

BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Muhannad Hadi ise coğrafi yönden olduğu kadar tarih ve kültür açısından da çok önemli bir şehir olan Hatay’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, nazik kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?