
İyi Parti Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Erhan Yavuzyılmaz, dur durak bilmeden, Kırıkhan mahalle ve merkezinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Hafta sonu İlçe yöneticileri ile Özyörük Mahallesini gezen İyi Parti Kırıkhan Belediye Başkan adayı Erhan Yavuzyılmaz burada yoğun ilgi ile karşılandı.
“ÜRETEN BİR KIRIKHAN OLACAĞIZ”
Özyörük Mahallesi sakinleri ile konuşan Erhan Yavuzyılmaz ” Mühür sizin elinizde. İnsana hizmet noktasından yola çıktık. Hizmet yaparken kimseyi ayrıştırmadan adaletli bir şekilde hizmet yapacağız. Kırıkhan mozaik bir yapıya sahiptir. Biz ayrıştırma yapmayacağız. Biz bu şehirde hizmet ederken istihdam da yaratmak istiyoruz. Üreten bir Kırıkhan olacağız. Gençlere ve kadınlara istihdam alanları yaratacağız.Kadınlarımıza ve gençlerimize istihdam alanları açacağız. Yaşlılarımıza, kimsesiz ihtiyaç sahibi insanlarımıza kucak açacağız. Her mahalleye bir park projemiz var.” dedi.
Özyörük Mahallesi sakinlerinin mutlu olduğu ziyaret ve sohbetin ardından, Başkan Adayı Yavuzyılmaz ve beraberindeki heyet 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde kendilerinden destek istedi. (Haber Foto:Cihangir Uç)

