İMREN’DEN 10 KASIM MESAJI « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

30 Nisan 2024 - 20:27

İMREN’DEN 10 KASIM MESAJI

İMREN’DEN 10 KASIM MESAJI
Son Güncelleme :

10 Kasım 2018 - 8:21

İYİ Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Kemal İmren 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İmren mesajında şunları vurguladı; “Ömrünü vatanının ve milletinin geleceğine adamış bir deha olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmetle ve minnetle anıyorum.
Emanetinin yılmaz bekçileriyiz” ifadelerine yer verdi. Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ömrünü vatan ve milleti için adadığını ifade eden İmren “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milletiyle birlikte verdiği mücadelenin sonucunda kurduğu Türkiye Cumhuriyetini bizlere emanet etti. Bu kutsal emanetin yılmaz bekçileriyiz. Cumhuriyet’in ilelebeıt yaşatılması, milli iradenin ve milli egemenliğin her şart altında korunması, her Türk vatandaşının görevidir. Dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun, Türk vatandaşı olan herkes, Atatürk’ün eserlerinin yaşatılması noktasında sorumluluk sahibidir. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 80. seneyi devriyesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.
(Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.