İskenderun’da trafik tersine döndü! « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

30 Nisan 2024 - 18:28

İskenderun’da trafik tersine döndü!

İskenderun’da trafik tersine döndü!
Son Güncelleme :

10 Aralık 2018 - 12:54

İskenderun’da doğup büyüyen herkes yaşı kaç olursa olsun, trafik akışının tersine döndüğünü görünce şaşkınlığını ifade etti.
Hayatın tersine döndüğü, tüm yolların yönlerinin değiştiği İskenderun’da, radikal bir karar alan UKOME, günlük hayatı derinden etkileyen bir karara imza attı.
Şehir girişi olan Ulucami Caddesi çıkış, çıkış olan Şehit Pamir Caddesi de giriş olunca haftanın ilk günü kafalar karıştı.
Herkesin tüm bildiklerini unuttuğu ve hayatın sıfırdan planlandığı İskenderun trafiğinde bu kararın hayatı, olumlu mu yoksa olumsuz mu etkileyeceğini önümüzdeki günler gösterecek!
Sadece iki caddeyle sınırlı olmayan ve şehrin onlarca yıldır akan trafiğini ters düz eden radikal karar, trafik sıkışıklığına çare olacak mı, herkesin kafasındaki soru işareti de bu zaten…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.