MİNİK PARMAKLARIN BÜYÜK EMEĞİ « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

30 Nisan 2024 - 21:26

MİNİK PARMAKLARIN BÜYÜK EMEĞİ

MİNİK PARMAKLARIN BÜYÜK EMEĞİ
Son Güncelleme :

06 Mart 2019 - 8:41

Kırıkhan’da 4 okulda öğrencilerin elleriyle ördükleri atkılar, bir başka okuldaki öğrencilere hediye edildi.
E Twinnig projesi kapsamında ilçemizdeki Bahçelievler Anaokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Şehit Ahmet Saylak Ortaokulu ve Ticaret Borsası Ortaokulu öğrencilerinin kendi elleriyle ördükleri atkılar Bahçelievler ilkokulu öğrencilerine hediye edildi.
İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve İlçe Milli Eğitim müdürü İ. Cahit Ayazhan minik öğrencilerin kendi elleriyle yapmış oldukları atkıları öğrencilere dağıttılar.
“ Örüyorum Öğretiyorum” projesi ile öğrenciler yoğurt kovası ile hazırladıkları kolay örgü aparatını kullanarak örgülerini yaptılar. Yaklaşık 150 atkı küçük parmakların büyük emeğiyle ortaya çıktı.
İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu yapılan projenin çok değerli olduğunu öğrencilere yardımlaşma bilinci kazandırdığını, sorumluluk sahibi ve özgüven sahibi öğrenciler yetişmesinde büyük önemi olduğunu vurguladı.
Projede görev alan öğretmenler Metin Güven, Funda Gök, Yunus Açık ve Elif Okuşluğ’a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayazhan, bu tür projelerin sayısının artması temennisinde bulundu.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.