Samandağ’da polis ekiplerinden sıkı denetim « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

30 Nisan 2024 - 04:10

Samandağ’da polis ekiplerinden sıkı denetim

Samandağ’da polis ekiplerinden sıkı denetim
Son Güncelleme :

15 Nisan 2020 - 9:02

Samandağ’da  polis ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında denetimlerine ağır verdi. Ekipler, sokağa çıkanların kısıtlamasının olup olmadığını denetlerken sosyal mesafe uyarısında da bulunuyor.

Samandağ ilçesinde korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler, polis ekiplerince sıkı şekilde uygulanıyor. Sosyal mesafe kuralına uyulması noktasında kontrollerini yoğunlaştıran polis, ayrıca sokağa çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşlara yönelik de denetimlerini sürdürüyor. Tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile 20 yaş altı gençlerin söz konusu kuralı ihlal etmemeleri amacıyla denetimlere de ağırlık verildi. Cadde ve sokaklarda devriye görevi yapan ekipler, sık sık megafonla vatandaşlara uyarıda bulunuyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.