Lütfi Kaşıkçı: Hatay’a bu yollar yakışmıyor « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

30 Nisan 2024 - 06:09

Lütfi Kaşıkçı: Hatay’a bu yollar yakışmıyor

Lütfi Kaşıkçı: Hatay’a bu yollar yakışmıyor
Son Güncelleme :

20 Nisan 2021 - 20:07

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Hatay’da bulunan bütün bozuk yollara dikkat çekerek Hatay Büyükşehir Belediyesini göreve çağırdı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, “Su’ya hasret ettiğimiz gibi, parke ile asfalt yollara da hasret kaldık. Gözlerimiz, ‘dikkat yol çalışması var’ tabelası arar oldu” diyen MHP’li Vekil Lütfi Kaşıkçı, şunları dile getirdi:
“Hataylı hemşerilerimiz, ‘dikkat yol çalışması var’ veya ‘yol çalışması sırasında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz’ tabelalarını görmeyi sabırsızlıkla bekliyor. 11 yıllık belediye başkanlığı sonrası Hatay’ın durumu bu şekilde olmamalıydı. Medeniyetler beşiği Hatay’ın, bu yüzyılda suya hasret gibi, parke ve asfalt yola muhtaç bırakılması gerçekten içler acısı.”

MHP’li Vekil Lütfi Kaşıkçı, bu paylaşımı sonrası, “Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmayan köy-mahalle yollarını buradan paylaşacağım. Yapılanlar için de teşekkür edeceğiz” dedi ve çamurlu, çukurlu yolların yer aldığı yerleşim birimlerini sosyal medya hesabında tek tek duyururken de şöyle sıraladı:
Hassa Arpalıuşağı Mahallesi Yolu,Defne Gültepe Mahallesi Yolu,Kumlu Kırcaoğlu Mahallesi Yolu,Antakya Madenboyu Mahallesi Yolu,Reyhanlı Varışlı Mahallesi Yolu,Antakya Yaylacık Mahallesi Yolu,Antakya Oğlakören Mahallesi Yolu

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.