BAŞKAN FATİH TOSYALI, “GENÇLERİMİZİ SPOR TEŞVİK EDİYORUZ” « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

30 Nisan 2024 - 06:42

BAŞKAN FATİH TOSYALI, “GENÇLERİMİZİ SPOR TEŞVİK EDİYORUZ”

BAŞKAN FATİH TOSYALI, “GENÇLERİMİZİ SPOR TEŞVİK EDİYORUZ”
Son Güncelleme :

08 Şubat 2022 - 14:56

İskenderun Belediyesi’nin, çocukları ve gençleri spora teşvik etmek, fiziksel ve zihin sel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Kış Spor Okulları sona erdi. Millet Parkı Spor Tesislerinde düzenlenen kapanış ve sertifika töreninde bir konuş ma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Düzenlenen kurslara ilginin yoğun olduğunu ifaden eden Başkan Fatih Tosyalı, “Branş ların da uzman eğitmenler tarafından eğitim gören çocuklar spor branşlarını kurallarıyla birlikte öğrendiler. Ücretsiz olarak düzenlenen kurslarda öğrenciler aynı zamanda keyifli ve eğlenceli pasgol anlar yaşadı. Çocuklar farklı yaş gruplarına ayrılarak eğitim aldı” dedi. Öğrenciler ve veliler ise düzenlenen kurslardan dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı, kursa katılan öğrencilere ve gençlere sertifikalarını takdim etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.