Başkan Altan’ın girişimleriyle Payas’ın Karşı Mahallesi doğal gaza kavuşuyor
BIST 100
12.945,40 -1,13%
DOLAR
44,1917 -0,01%
EURO
50,6235 0,26%
GRAM ALTIN
7.083,91 -0,73%
FAİZ
39,82 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
111,94 -2,31%
BITCOIN
73.187,00 2,02%
GBP/TRY
58,5853 0,13%
EUR/USD
1,1446 0,25%
BRENT
105,44 2,23%
ÇEYREK ALTIN
11.582,19 -0,73%
Hatay Parçalı Bulutlu
Hatay hava durumu
15 °
  • ANASAYFA
  • HATAY
  • Başkan Altan’ın girişimleriyle Payas’ın Karşı Mahallesi doğal gaza kavuşuyor

Başkan Altan’ın girişimleriyle Payas’ın Karşı Mahallesi doğal gaza kavuşuyor

BAŞKAN ALTAN'IN GİRİŞİMLERİYLE PAYAS'IN KARŞI MAHALLESİ DOĞAL GAZA KAVUŞUYOR

Payas'da bulunan Karşı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların talepleri üzerine Belediye Başkanı Bekir Altan’ın girişimleriyle mahallede doğal gaz alt yapı çalışmaları başladı.

Payas’ta vatandaş odaklı hizmet anlayışını yıllardan beri sürdüren Belediye Başkanı Bekir Altan, Karşı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda doğalgaz hattını bölgeye ulaştırmak için girişimlere başlanmıştı. Başkan Altan’ın girişimleri ve vatandaşların talepleri doğrultusunda AKSA doğal gaz, bölgede alt yapı çalışmalarına başladı.

Sürecin hızlı ve koordineli ilerlemesinde önemli rol üstlenen Payas Kaymakamı Kürşad Karaca, kamu kurumları arasındaki iş birliğini güçlendiren yapıcı tutumuyla sürecin etkinliğini artırdı. Kaymakam Karaca’nın sahadaki takipçi ve destekleyici tavrı, mahalle sakinlerinin memnuniyetini kazanmış durumda.

Karşı Mahalle Muhtarı Mücahit Özer, emeği geçenlere teşekkür ederek "Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda yürütülen bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak, mahallemizin modern bir altyapıya kavuşmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yapılan hizmetin mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?