GENÇLER ALTINÖZÜ’NÜ BEĞENDİ
BIST 100
13.689,00 1,12%
DOLAR
44,6611 0,11%
EURO
52,2338 0,11%
GRAM ALTIN
6.756,47 0,00%
FAİZ
40,16 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
105,94 -0,14%
BITCOIN
72.298,00 -0,18%
GBP/TRY
59,9660 0,07%
EUR/USD
1,1693 -0,05%
BRENT
95,92 1,23%
ÇEYREK ALTIN
11.046,83 0,00%
Hatay Gök Gürültülü Hafif Yağmurlu
Hatay hava durumu
15 °

GENÇLER ALTINÖZÜ’NÜ BEĞENDİ

gencler-altinozu-nu-begendi

Son yıllarda özellikle Turizm yatırımları ile birlikte büyük ilgi gören Altınözü, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Gelişen ve güzelleşen Altınözü, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Muş, Van, Siirt ve Hakkari’den gelen gençleri ağırladı.

Elazığ’da üniversite okuyan gençler, Altınözü’ne hayran kaldı. “Anadoluyuz Biz” projesi kapsamında Al tınözü ilçesine gelen gönüllü gençler Altın Zeytin Cam Seyir Terası, Ters Altın Konak, Altınözü Zeytin Kafe, Altınözü Park Tandır, Vagon Kafe, Asma Köprü ve Dev Salıncak gibi tesisleri gezerek doğal güzellikleri ve ikramları eşliğinde Altınözü’nü dolu dolu yaşadılar.

Gençlere Altınözü gezisinde Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre ile Altınözü Gençlik Merkezi Müdürü Ha kan Duman eşlik etti.
ALTINÖZÜ ÇOK GÜZEL
Elazığ’ın Kovancılar ilçesinden gelen Elazığ Gençlik Merkezi gönüllüsü Besra Öz can, ilçeyi çok beğendiğini ve Elazığ’a dönünce çektiği fotoğrafları kendi belediye başkanına göstereceğini ifa de etti. Özcan, “Altınözü gerçekten çok güzel bir ilçe. Belediyenin bu kadar güzel yatırımlar yapmasına bayıldım. İnşallah Altınözü diğer bütün ilçelere örnek olur. Çoğu yerin fotoğrafını çektim. Kendi ilçeme gidince belediye başkanıma göstereceğim. Altınözü il gibi. Burada yaşayan vatandaşlar çok şanslı. Birbirinden güzel tesisler var. İyi ki Altınözü’ne geldim” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?