EKREM ÇOLAK AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

26 Nisan 2024 - 12:25

EKREM ÇOLAK AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

EKREM ÇOLAK AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU
Son Güncelleme :

14 Kasım 2018 - 18:55

Hassa’nın  sevilen simalarından Ekrem Çolak, AK Parti’den Hassa Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Kalabalık bir grupla AK Parti Hassa ilçe teşkilatına giden Çolak , “Hassa’nın geleceği için bende varım” dedi.

AK Parti’den Hassa Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ve resmi başvurusunu yapan Ekrem Çolak, evraklarını AK Parti Hassa İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’a teslim etti.

Başvuru öncesi kendisini yalnız bırakmayan Hassa’lı hemşerilerine konuşan Ekrem Çolak “Hiç şüphe yok ki, toplumsal kalkınmanın mücadelesi yerel yönetimlerle başlar. Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK kadrolarla Türkiye, dünyanın en güçlü ülkeleri arasına girmiştir. Yerel yönetimlerin başarısının bu bağlamda ne kadar önemli bir yere sahip olduğu bilinciyle bizler de böylesine anlamlı bir göreve talip olduk” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.