AK PARTİLİ HEYETTEN BAŞKAN ÇELİK’E ZİYARET « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

20 Nisan 2024 - 14:31

AK PARTİLİ HEYETTEN BAŞKAN ÇELİK’E ZİYARET

AK PARTİLİ HEYETTEN  BAŞKAN ÇELİK’E ZİYARET
Son Güncelleme :

16 Şubat 2019 - 12:38

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ziraat Odası Başkanlığına seçilen  Mehmet  Çelik ve yönetim  kuruluna hayırlı olsun  ziyaretinde bulundular.

      Ziraat Odasının hafta içinde yapılan seçimlerini  kazanan  Mehmet  Mehmet Çelik ve yönetim kurulu dün mazbatalarını alarak resmen  görevlerine başladılar. Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal  Çelik   Ziraat Odasını ziyaret ederek Çelik ve yönetim kuruluna  başarılar dilediler.

      Milletvekili  Yayman burada yaptığı konuşmada, bölgede   yaşanan sağnak yağışlar sonucunda  çoğu arazinin sular altında kaldığını ve hükümet nezdinde çiftçilere gerekli kolaylıkların sağlanacağını  söyledi.

     Tahtaköprü barajınının yüksekliğinin arttırılmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Yayman “Barajdaki su seviyesinin  yükselmesi nedeniyle su tahliyeleri  yapıldı ve bölgede taşkınlar oluştu. Çoğu arazi sular altında kaldı. İstenmeyen  görüntüler yaşandı.   Gerekli tedbirler alınmıştır. Baraj yüksekliğinin artmasıyla  birlikte su tahliyeleri de kalkmış olacaktır. Temennimiz bu tür doğa faciasını bir daha yaşamamaktır. “dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.