MKÜ Öğrencilerinden Mezuniyet Coşkusu « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

24 Nisan 2024 - 12:18

MKÜ Öğrencilerinden Mezuniyet Coşkusu

MKÜ Öğrencilerinden Mezuniyet Coşkusu
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2019 - 17:06

Mustafa Kemal Üniversitesi  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencileri 2018-2019 eğitim öğretim dönemi sonunda okul bahçesinde verilen konserle mezuniyeti kutladılar.

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’nın ve akademisyenlerin de öğrencilere eşlik ettiği törende çok neşeli dakikalar yaşandı. Verilen konserde şarkıların ritmine kapılan öğrenciler doyasıya eğlenme fırsatı yakaladılar. Uzun birliktelikle birlikte sevgi ve samimiyetin hakim olduğu törende kimi öğrenciler şarkılar eşliğinde dans ettiler. Geç saatlere kadar eğlencenin eksilmediği törende oldukça güzel tablolar ortaya çıktı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Songül Kakilli Acaravcı, öğrencilere bundan sonraki dönemlerinde başarılı bir hayat geçirmelerini temenni etti.

Dekan Acaravcı ayrıca konseri tertipleyen Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cemil Serhat Akın ve Doç. Dr. Cengiz Aytun’a Antakya Devlet Konservatuvarı Dr. Öğr. Üyesi Gamze Toprak ile öğrenciler Mehmet Ali Yener, Berk Gürşen ve Erdem Leyla’ya teşekkürlerini sundu. (Haber : Aynur Yürük)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.