ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

26 Nisan 2024 - 09:15

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2019 - 8:20

Hatay Genelinde EĞİTİM BİR SEN tarafından düzenlenen “Bir Bilenle Bilge Nesil” kitap okuma ve kompozisyon yazma yarışmasında dereceye giren öğrenci ve okullara ödülleri dağıtıldı.

Dereceye giren öğrencilerimiz ve okullarının isimleri şöyle  Kitap adı : Gün Olur Asra Bedel: 1. Olan öğrencimiz İrem AKTİ, Kum tanecikleri Adlı eseriyle Hatay Fen Lisesi; 2. Olan öğrencimiz Leyla Tuğçe Kılınç, Kim olduğumu hatırla adlı eseriyle Kırıkhan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi.3. Olan öğrencimiz, Nidasu GÖZEL, hatırlasam adlı eseri ile Antakya Anadolu Lisesi.Kitap Adı: Ya Tahammül Ya sefer: 1. Olan öğrencimiz, Nurcan KÜÇÜK, ruhun arayışı adlı eseri ile Altınözü Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.2. Olan öğrencimiz, Necmettin Can Güney, insan ve ideal adlı eseri ile 23 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.3. Olan öğrencimiz, Beyza APİŞ, Memleket Uğruna adlı eseriyle Yayladağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Kitap Adı: Diriliş Neslinin Amentüsü:1. Olan öğrencimiz, Fatma GÖKYER MEZ, Direniş Davacısı adlı eseriyle Cennet Ana Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi.2. Olan öğrencimiz, Mediha Aytulun, Göğün kararı adlı eseriyle HazretiAyşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi.3. Olan öğrencimiz: Zeynep KÖSTÜ, Ben de o sitenin İnşaat işçisiyim adlı eseriyle Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi.

Kırıkhan Eğtim Bir Sen Başkanı Zihni Özdil “Dereceye giren girmeyen tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimize Bu proje kapsamında danışmanlık yapan öğretmenlerimizden; Güney Bilge GÜR(Hatay Fen Lisesi), Hanife FIRTINA(Kırıkhan Fevzi Çakmak And. Lisesi), Merih TÜRKSOY(Antakya And. Lisesi), İlhen Bilen GÖRÜN (Lokman Hekim MTAL), Sümeyye DİNÇKAYA( 23 Temmuz MTAL), Arzu CİNCİ (Yayladağı MTAL), Ayşegül KARACA(Cennetana Kız And. İmam Hatip Lİsesi), Mustafa ATEŞ(Hz.Aişe Kız And. İmam Hatip Lisesi) Kadriye İMAM(Nene Hatun Kız And. İmam Hatip Lisesi)’a şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimizi sunuyorum”dedi. ( Haber : Aynur Yürük)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.