ALİ ÇİFTÇİLER’DEN BAYRAM MESAJI « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

25 Nisan 2024 - 13:25

ALİ ÇİFTÇİLER’DEN BAYRAM MESAJI

ALİ ÇİFTÇİLER’DEN BAYRAM MESAJI
Son Güncelleme :

03 Haziran 2019 - 8:45

Ak Parti eski ilçe başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyeliği dönemlerin de Kırıkhan ve Hatay’a büyük hizmetler kazandırıp tam bir ekip ruhuyla birlik ve beraberliğin kenetlenmeni sembolü olarak taraflı tarafsız her kesimin gönlünde taht kuran ve bugüne kadar halkın gönlünden hiç çıkmayan Ali Çiftçiler Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayın ladı.

Çiftçiler Mesajında; “ Gaflet ve Dalalet en temiz insanları ve toplumları farkın da olmadan ihanete götürür. İhanet ise Ülkemizi Irak’tan, Suriye’den, Filistin’den farklı kılmaz ve sonucunda ise haçlı zihniyeti galip gelir. 2002 Yılından önce karanlık Türkiye’yi hepimiz bütün acılarıyla yaşadık. Ama hamdolsun ki 2002 yılında Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile“ Karanlık Türkiye’den aydınlık Türkiye’ye geçiş yaparak Ülkemiz Dünya Ülkesi oldu.” Türkiye değişip, gelişip, büyüdükçe haçlı zihniyetleri böl, parçala, yut taktikleri ile çeşitli yıkım ve yok etme senaryolarına hızlı kazandırdı.Bunun en somut örneğini 15 Temmuz hain kalkışması ile yaşadık. Ancak, Aziz Milletimizin gövdelerini tankların, namluların önüne korkusuzca koyarak, kan verip Şehitler vererek Vatan savunmalarını yapması Ülke ve Millet olarak bizlere büyük zafer kazandırdı. Bu zaferde ki en temel unsur elbette Milli mücadele de birlik, beraberlik, kardeşlik ve kenetlenme olmuştur. 15 Temmuz’un devamı olan ekonomik ve benzeri darbe girişimlerini yine aynı birliktelikle bertaraf ettik etmeye devam ediyoruz. Yine büyük bir kenetlenme ile iliklerimize kadar yaşadığımız Afrin Zeytin Dalı zaferi. Uzak tarihimize baktığımız da Bedir’de, Hendek’te, Çanakkale’de zaferler yine birlik ve beraberlikle kazanılmıştır.Aziz hemşerilerim zaman Okçu tepelerini gafletle terk etme zamanı değil, zaman nefsimizle, kişisel hırslarımızla hareket etme zamanı değil. Bizler nefsimize ve kişisel hırslarımıza yenik düşersek işte o zaman mağlup olur ve yok oluruz.Zaman Çanakkale ve 15 Temmuz ruhuyla 2002 ruhuna geri dönüş yapma zamanıdır. Haçlının asıl hedefi Dünya liderimiz üzerinden Ülkemizi yok etmektir. Dünya liderimiz yok olursa çok iyi biliyorlar ki Türkiye eski Türkiye olur ve yıkılıp yok olur, bölünüp, parçalanır.İstanbul’ da bu fırsatı yakalamak isteyen haçlılara meydan vermemek farz niteliğindedir. Çünkü “Vatan sevgisi imandandır” ve Konsta tiniye’yi fetheden Komutan ne yüce komutandır, onu fetheden Askerler ne yüce Askerlerdir Hadis-i Şerifleri bu düşüncemizi perçinlemektedir. Bayramlarda birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin en büyük manevi fırsatlarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin, Ülkemizin, Milletimizin, Hatay ve Kırıkhan’lı hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Ramazan Bayramının İslam âlemine, Ülkemize, Milletimize, Hatay ve Kırıkhan’lı hemşerilerimize, birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini dilerim” dedi. (Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.