OSMAN MUTLU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

20 Nisan 2024 - 16:23

OSMAN MUTLU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

OSMAN MUTLU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Son Güncelleme :

03 Haziran 2019 - 8:48

AK Parti Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanı Osman Mutlu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mutlu mesajında şunları vurguladı” Bayramlar sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı barış, kardeşlik ve bereket ikliminin tüm benliğimizle his sedildiği çok özel günlerdir” dedi.

“On bir ayın sultanı olan Ramazanı ayını geride bırakarak yeni bir Ramazan Bayramına daha milletçe huzur ve mutluluk içinde kavuşuyoruz. AK Parti teşkilatları olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da, şehit ailelerini, gazilerimizi, kimsesizleri yalnız bırakmadık, onlarla birlikte iftar sofralarında buluştuk ve ev ziyaretleri gerçekleştirdik, yardı laşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadık. Ramazan ayında elde ettiğimiz yardımlaşma, merhamet, kardeşlik gibi güzel has letlerimizi bütün ömrümüz boyunca devam ettirme gayreti içinde olalım. Bayramda yaralı gönülleri, bitap düşmüş yürekleri onaralım. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin tebessümü ile bayramlarımızı aydınlatalım. Hastane köşelerinde şifa bekleyenleri ziyaret ederek gönüllerini alalım. Bu duygu ve düşüncelerle; sevgi ve hoşgörü ile kucaklaştığımız bu mübarek günlerin, manevi ikliminin hayatı mızın her anına ve bütün öm rümüze hâkim olmasını temenni ediyor, başta aziz milletimiz olmak üzere, bütün İs lam âleminin ve kıymetli hem şerilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.