HASSA BELEDİYE BAŞKANI KARATAŞ’IN BAYRAM MESAJI « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

28 Mart 2024 - 11:59

HASSA BELEDİYE BAŞKANI KARATAŞ’IN BAYRAM MESAJI

HASSA BELEDİYE BAŞKANI KARATAŞ’IN BAYRAM MESAJI
Son Güncelleme :

05 Haziran 2019 - 8:00

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Karataş mesajında  şunları  vurguladı ‘ Dini ve milli bayramlarımız, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha güçlü hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız müstesna günlerimizdir.
Bizleri sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir bayrama daha sağlık, huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olan, milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel bir şekilde yaşandığı dini bayram günleri; vatandaşlarımızı birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her şeye rağmen her türlü dargınlık ve kırgınlıkları unutturan, dostluk ve hoşgörü duygularını güçlendiren, müstesna günlerdendir.
Ramazan Bayramı ülkemizin huzur, güven ve mutluluğuna; karşılıklı dayanışma ve hoşgörü fikrinin daha da güçlenmesine, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına, tüm insanlık için barış ve huzur getirmesini diler,

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.