VALİ DOĞAN, HASSA’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

24 Nisan 2024 - 02:47

VALİ DOĞAN, HASSA’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ DOĞAN, HASSA’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme :

19 Haziran 2019 - 8:29

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hassa’da “Muhtarlarla Buluşma” toplantıları kapsamında Hassalı mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Hassa Kaymakamı Yusuf Turan’ın bir önceki toplantıda ilçe ile ilgili günde me gelen konuların neticeleri hakkında heyeti bilgilendirmesi ile devam etti. Toplantıda bir konuşma yapan Vali Doğan “ Bu toplantılarda sizlerle bir ara ya gelerek. İlçemizin sorunlarını burada birlikte istişare ederek, neler yapmamız gerektiği hususunu kararlaştıracağız. Tekrardan hoş geldiniz. “ dedi .

Konuşmaların ardından muhtarlarımız tek tek söz alarak mahallelerinin ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Doğan’a ilettiler. Vatandaşlarımızın kendisine ilettiği sorun ve talepleri dinleyen Vali Doğan, kısa sürede halledilebilecek sorunların çözümüne ilişkin ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. Toplantı sonunda değerlendirme yapan Vali Doğan” İlimizin sorunlarını imkanlar ölçüsünde öncelikleri değerlendirerek çözmeye çalışıyoruz. Dünya bir kriz sürecinden geçiyor. Türkiye’nin de yapmış olduğu bir takım operasyonlar var. Elimizden geldiği kadar, gücümüz yettiği kadar sorunları çözmeye çalışıyoruz. Vatandaşımız huzur ve refah içerisinde yaşasın diye elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Türkiye’yi el birliğiyle daha ileriye taşımak istiyoruz. Büyüyoruz,büyümeye de devam edeceğiz. Devlet güçlendikçe millet güçlenecektir. Millet güçlendikçe, devlet güçlenecektir. Niyetimiz halisane. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince sorunları çö züm bulmaya çalışacağız. ” dedi Toplantıya misafir olarak iştirak eden Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman söz alarak yaptığı kısa konuşmada “ Va lim sizin sonuç alma odaklı çalışmalarınız için çok teşekkür ediyoruz. Hassa hastane si konusunu takip ediyoruz. Hassa Tüneli yapımı ile ilgili süreci de yakından takip ediyoruz. Hassa’nın sorunlarını önemsiyoruz. İlimize gelen her Bakanımıza sorunlarımızı iletiyoruz.” dedi.

Toplantıya Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman,Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Hassa Kaymakamı Yusuf Turan, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilgili kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.