KIRIKHAN’DA ÖNCE YAYA GÖRSELLERİ ÇİZİLİYOR « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

18 Nisan 2024 - 09:37

KIRIKHAN’DA ÖNCE YAYA GÖRSELLERİ ÇİZİLİYOR

KIRIKHAN’DA ÖNCE YAYA GÖRSELLERİ ÇİZİLİYOR
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2019 - 8:31

İçişleri Bakanlığınca 2019’un ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ ilan edilmesi ardından ilçemizde okul önleri başta olmak üzere trafik ışıklarının bulunmadığı ve trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda ‘Önce Yaya’ görselleri çiziliyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ve Kırıkhan Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı‘nın genelgesi doğrultusunda ilçe genelinde 106 noktada ‘Önce Yaya projesini hayata geçiriyor.

Proje kapsamında Trafik Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Okul önlerinden başlayarak ilçe genelinde daha önceden belirlenen kavşak noktalarına ve yaya geçitlerine Kırıkhan Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından trafik akışının yoğun olmadığı saatler içerisinde ‘Önce Yaya projesi görselleri çiziliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.