SEMT PAZARINDA MASKE DAĞITTILAR « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

27 Nisan 2024 - 07:11

SEMT PAZARINDA MASKE DAĞITTILAR

SEMT PAZARINDA MASKE DAĞITTILAR
Son Güncelleme :

17 Nisan 2020 - 14:06

Kırıkhan’da Koronavirüs (Covid-19) salgınından, toplumumun korunması kapsamında İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu , Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç tarafından semt pazarında maske dağıttılar.

Korona virüs önlemleri kapsamında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan  Belediyesi bu kez vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşıladığı semt pazarlarında maske ve eldiven dağıtarak vatandaşları salgına karşı uyardı. KırıkhanKaymakamı Zafer Karamehmetoğlu  ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlara maske ve eldiven dağıttı, hijyenik ve steril bir alışveriş için nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Pazar yerlerini gezerek vatandaşlara maske dağıtan ve sorunlarını dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkanı ; “Yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızı virüs salgınına karşı bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Halk sağlığı açısından her türlü çalışmayı yapıyoruz. Pazarlarımızda bugün eldiven ve maske dağıttık. Dezenfekte çalışmalarımızı sokaklarımızda, bankalarda, kamu kurumlarında, sağlık merkezlerimizde sürdürüyoruz. Bu işi ciddiye alıyoruz..Hep birlikte bu musibetin üstesinden geleceğiz. Bu doğrultuda her türlü çalışmayı yapıyoruz” diye konuştular.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.