GÜNDEM (19) « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

20 Nisan 2024 - 11:31

GÜNDEM (19)

GÜNDEM (19)
Son Güncelleme :

15 Haziran 2020 - 8:27

ŞÜKÜR… Bin defa, milyon defa Şükür. Tam morallerin dip yaptığı, çaresizliğin tırmandığı, nefes almanın zorlaştığı bir gün de, beklenmeyen bir kararla doğru olan 65 yaş üzeri insanlara uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına kısmi iyileştirme getirildi. Artık sabah saat 10.00 dan, saat 20.00 ye kadar sokağa çıkabilecek. Bu yeni uygulamaya ve rahatlamaya Şükür demeyeceğiz de neye diyeceğiz.

Şimdi vakit, yaraların sarılması vakti. İşsiz kalan, işyerini kapatan, aylardır evine ekmek parası götüremeyen, elektrik borcu, su borcu olanların, banka kredisi, kredi kartı kullanıp ta ödeyemeyenlerin yaralarına merhem olma vakti.

Beyler, çiftçilerimiz bir umutla Cumhurbaşkanı’nın en az sanayici ve inşaatçılar lehine alınan kararlar gibi kendilerine de destek bekliyorlar. Bilinmelidir ki çok lüks bir inşaat karın doyurmaz ama, bir kilo buğday, bir file sebze çok kişiyi doyurabilir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.