ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

29 Mart 2024 - 11:35

ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Son Güncelleme :

11 Ocak 2021 - 9:08

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
İLK İNCELEME BARBOROS MAHALLESİNDE
Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Barboros Mahallesi Muhtarımız Sebahattin Anlamaz ile birlikte mahallemizde yapılan kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Değerli hemşerilerimiz ile sohbet ederek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler paylaştık” dedi. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI
Üniversite içerisinde belediye olarak asfalt çalışması yaptıklarını belirten Başka Fatih Tosyalı,” İskenderun Teknik Üniversitesi içerisinde belediyemiz tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel, İSTE Rektörümüz Prof. Dr. Tolga Depci ile birlikte inceledik.

İskenderun Teknik Üniversitemiz İskenderun’umuz için önemli bir değerdir.Üniversitemize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
İSMET İNÖNÜ MAHALLESİNDE İNCELEME
Çalışmaların tüm ihtiyaç olan bölgelerde devam edeceğinin altını çizen Başkan Fatih Tosyalı,”Bizim işimiz hizmet gücümüz millet.Halkımız yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarından oldukça mennun tüm bu çalışmalarımız yeni yılda da devam edecek.Her şey İskenderun için” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.