BAŞKAN YAVUZ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDAN TAVİZ VERMİYOR « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

26 Nisan 2024 - 15:47

BAŞKAN YAVUZ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDAN TAVİZ VERMİYOR

BAŞKAN YAVUZ TEMİZLİK  ÇALIŞMALARINDAN TAVİZ VERMİYOR
Son Güncelleme :

15 Şubat 2021 - 17:02

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, İlçe genelinde temizlik çalışmalarında taviz vermiyor. Türkiye’de Koronavirüsün (Covid-19) başlangıcından bugüne kadar Kırıkhan’da dezenfekte çalışmaları ile birlikte temizlik çalışmalarına da taviz vermeden devam ediyor.

Pandeminin başlangıcında bugüne kadar defalarca ana ve ara caddelerde deterjanlı su ile yıkama, yine çöp konteynırlarını deterjanlı su ile yıkama, semt pazarları sonrasında Pazar yerlerinde temizlik ve yıkama çalışmaları rutin olarak yapılıyor. Başkan Yavuz geçtiğimiz haf ta sonu itibariyle Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerine verdiği talimatlarla Yeni Sanayide kepçe ile temizlik çalışmaları ve ilçe genelinde çöp toplama çalışmaları yaptırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “ Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne taviz vermediğimiz hizmetlerimizin başında temizlik konusu yer almaktadır. Özellikle Virüs illetinin baş göstermesi ile birlikte temizlik konusunda ki hassasiyetimiz kat ve kat artmıştır.

Çünkü sağlık ve insanımızın hayatı her şeyden daha önemlidir. Temizlik konusunda asla taviz vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Memleketimin güzel insanlarının kalbi müsterih olsun.” Dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.