YAYMAN “DÜNYANIN GELECEĞİ TARIMDADIR” « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

16 Nisan 2024 - 18:42

YAYMAN “DÜNYANIN GELECEĞİ TARIMDADIR”

YAYMAN “DÜNYANIN GELECEĞİ TARIMDADIR”
Son Güncelleme :

15 Haziran 2021 - 17:12

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, çiftçinin ve vatandaşların yanında olup sorunlarını bizzat dinlemeye devam ediyor.

Amik ovasınında Üreten çiftçilerimizle bir araya gelen Yayman: Amik ovasının değerli çiftçilerini dinlemeye devam ediyoruz.

Dünyanın geleceği tarımdadır.”dedi. MASA’DA DEĞİL SAHA’DAYIZ.. TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Amik ovasının değerli çiftçilerini dinlemeye devam ediyoruz.

Ziraat Odası Başkanımız, İlçe Başkanımız, Muhtarlarımız ve alın terleriyle çalışıp üreten çiftçilerimizle biraraya gelerek sorunlarını ve çözümleri konuştuk. Dünyanın geleceği tarımdadır. YAPARSA AK PARTİ YAPAR Hatay’ın GAP projesi olan bu dev eserle Amik Ovasının su sorununu çözüyoruz; Ceyhan Nehrinden 123 km kanal la suyu Tahtaköprü Barajına su getirdik! Tahtaköprü Barajından 36 km 2. Dev kanalla suyu Reyhanlı Barajına getiriyoruz.Söze Gerek Yok dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.