YAYMAN “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SORUNU MUHALEFET SORUNUDUR” « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

16 Nisan 2024 - 14:33

YAYMAN “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SORUNU MUHALEFET SORUNUDUR”

YAYMAN “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SORUNU MUHALEFET SORUNUDUR”
Son Güncelleme :

24 Haziran 2021 - 17:36

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Türki ye’nin en büyük sorunu muhalefet sorunu olduğunu söyledi.

Yayman, “Bütün varlığını ‘yalana ve ajansların ürettiği algı operasyonlarına’ bağlamış olan bir ana muhalefet söz konusudur” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında ülkedeki en büyük sorunun ‘muhalefet sorunu’ olduğunu savunarak “Türkiye’ deki temel stratejik problem sahici muhalefetin olmamasıdır. Bir kaset kumpasıyla Atatürk’ün kolotuğuna oturan, ‘ben genel başkan olmayacağım’ diye bir kişi hiçbir şey olmamış gibi o koltuğu işgal etmektedir. Bu çamur ve yalan siyasetini milletimizin hakemliğine ve CHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımıza havale ediyorum” dedi. MİLLET GERÇEKLERİ GÖRÜYOR Hüseyin Yayman, “Sayın Kılıçdaroğlu, Türkiye’de bu anlayışla kimse iktidar olmadı. ‘Dün dündür bugün bugündür’ denilerek iktidar olunmaz, muhalefet yapılmaz. Çünkü milletimiz artık gerçekleri görüyor. Milletimiz kimin kendisi için çalıştığını, kimin kapalı kapılar arkasın da dış güçlerle pazarlık yaptığını görüyor. Muhalefet ‘korona yaygınlaşsın da hükümet zor durumda kalsın, aşı bulunmasın da Erdoğan zor durumda kalsın’ şeklinde davranıyor” ifadelerini kullandı. “ELEŞTİRİLERİ DOĞRU BULMUYORUM” Kovid-19 tedbirleri kapsamında müzikli eğlence mekanlarının çalışma saatlerini ilişkin yapılan eleştirileri doğru bulmadıklarını kaydeden ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını anımsatan Yayman, “Ana ve yavru muhalefet Cumhurbaşkanımızın bir sözü üzerinden siyaset yapıyor. Cumhurbaşkanımız Re cep Tayyip Erdoğan korona tedbirleri kapsamında müzik sesinin saat 24.00’e çekilmesi üzerine siyaset yapan bir muhalefet anlayışı var” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.