YAYLA SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TOSYALI’YA HİZMET TEŞEKKÜRÜ « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

26 Nisan 2024 - 11:05

YAYLA SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TOSYALI’YA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

YAYLA SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TOSYALI’YA HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Son Güncelleme :

14 Ağustos 2021 - 12:43

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kentin her noktasına hizmet götürdüklerini belirtti. Başkan Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti ilçe Başkanı Abdulkerim Güven ve meclis üyeleri ile birlikte İskenderun’a bağlı yaylalarda vatandaşlarla bir araya geliyor.

Yayla sakinleri ise ,Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya yaylalara yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Vatandaşlar yaylalarda bir çok noktaya ilk kez asfalt yapıldığını belirterek, “Yaylalarımızın yol sorunu çözülüyor. İskenderun Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Başkanımıza ve ekibine fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz’’ şeklinde görüş beyan ettiler.
‘SİZLER İÇİN VAR GÜZÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
’ Toplantıda mahalle sakinlerinin isteklerini de dinleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise “Halkımız için var güzümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Tosyalı, “Her toplantıda da bahsettiğim gibi asfaltsız yol kalmayacak diyoruz ve bunun için gece gündüz bunun için çalışıyoruz. Yaptığımız yol ve yatırımlarında kalıcı olmasına dikkat ediyoruz. Alt yapısını tamamladığımız yolları belirli bir program dahilinde asfaltlıyoruz. Ziyaretlerimizde ayrıca değerli hemşerilerimizin görüş öneri ve düşüncülerini de dinliyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.