RİEKERİNK: “2. LİGE ULAŞMAK DERSLER ÇIKARMAYA DEVAM EDECEĞİZ” « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

19 Nisan 2024 - 07:01

RİEKERİNK: “2. LİGE ULAŞMAK DERSLER ÇIKARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

RİEKERİNK: “2. LİGE ULAŞMAK DERSLER ÇIKARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Son Güncelleme :

10 Kasım 2021 - 10:13

iskenderunspor Kulübü Ceo’su Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Altındağ spor galibiyeti ile şu anda bulundukları durumla ilgili değerlendirme yaptı.

COŞKULU TARAFTAR SAVAŞMA GÜCÜ VERDİ

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink tablonun en üstünde olduklarının altını çizerek “Herkes bizi yenilecek takım olarak görüyor. Altındağ deplasmanlarda en fazla puan alan takımlardan birisiydi, en azıdan buradan bir puan alabilmek için geldiklerini düşünüyorum. Ligin en üstündeyiz derken, söylemek istediğim aslanda bütün takımların bize karşı oynamaya çalışmaları. Konuk ettiğimiz Altındağ spor da çok defansif oynadı, bize göre olay oyunun anahtarını bulmaktı, seyirci de çok coşkuluydu. Bu da çok önemliydi bizim için, çünkü bize takıma savaşma gücü verdi oyun içerisinde” dedi.

“BENCE MÜKEMMEL BİR GOL ATTIK”

Konuk Altındağ karşısında maçın başından itibaren turuncu-mavili ekibin de 1-0’ı kovaladığına vurgu yapan teknik adam Riekerink “Biraz pozisyonlarda disiplinimizi kaybettik. Pozisyonumuzu korumakla alakalı biraz daha tutkulu olmamız gerektiğini biliyoruz, onlara devre arasında da bunu söyledim. Herkes atak yapmamalı, bazen beklemek durumundasınız. Bence mükemmel bir gol attık. Aynı zamanda frikik de çok güzel çıkarıldı takım tarafından. Son 15 dakika için çok mutlu olduğumu söyleyemem. Oyun oynamak için çok doğru şekilde değildik son 10-15 dakikalarda. O anlarda bile aslında bir iki şans yakaladık” diye konuştu.

“2. LİGE ULAŞMAK DERSLER ÇIKARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Beşinci haftayı da galibiyetle kapatan Altındağ karşısında ortaya koydukları oyun, alınan sonuçla hedefe yürümeye devam ettiklerini değerlendiren teknik adam Riekerink şunları paylaştı: “Tekrar söylemek gerekirse, bu oyundan da dersler çıkarmamız gerekir. Pozisyonumuzla baş etmeliyiz, mücadele etmeliyiz, şu anda bulunduğumuz sıralamayı da korumalıyız. Bütün rakiplerimiz de bizim oynama şeklimizi ve bireysel yeteneklerimize kendini adapta etmeye çalışıyor. Bu oyunlardan da amacımız olan ikinci lige ulaşmak için dersler çıkarmaya devam edeceğiz. Dördüncü sarı kartını gören Serkan, bir sonraki maç için cezalı durumda şuan. Takımımızda büyük bir ekibimiz var…”

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.