YÜKSELİŞ KOLEJİ, ‘LONDRA KLASİK MÜZİK YARIŞMASI’NDA « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

25 Nisan 2024 - 23:10

YÜKSELİŞ KOLEJİ, ‘LONDRA KLASİK MÜZİK YARIŞMASI’NDA

YÜKSELİŞ KOLEJİ, ‘LONDRA KLASİK MÜZİK YARIŞMASI’NDA
Son Güncelleme :

07 Ocak 2022 - 13:14

Yükseliş Koleji, İngiltere’deki en büyük müzik ve performans sanatları enstitülerinden biri olan, 1887 yılına uzanan bir müzik eğitimi geçmişine sahip London College of Music (LCM) tarafından düzenlenen yarışmaya katıldı. Dünyanın dört bir yanında, müziğe yeteneği olan bireyler için organize edilen uluslararası kapsamdaki çevrim içi klasik müzik yarışmasında video performansları, müzik becerileri, ve yaratıcılığa sahip bireylerin yetenekleri ortaya konmaktadır. Yükseliş Koleji, bu kapsam da, yetenekleri ve yeterlilikleri uygun olan öğrencileriyle söz konusu yarışmaya katılım sağladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, “Her alanda bizi temsil etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, müzik alanındada iddalı olduklarını göstermek için uluslararası bir yarışmada yer aldılar. Öğrencililerimizi bu yarışmaya hazırla yan Müzik Öğretmenimiz Yeliz Özonur’a, proje koordinatörü Esen Sandıraz’a ve sevgili öğrencilerimizi, okulumuz adına ve kendi adlarına elde edecekleri başarıdan dolayı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.