HATAY GASTRONOMİ EVİ’NDE ÇEVRE SAĞLIĞI KONUŞULDU « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

8 Mayıs 2024 - 16:23

HATAY GASTRONOMİ EVİ’NDE ÇEVRE SAĞLIĞI KONUŞULDU

HATAY GASTRONOMİ EVİ’NDE ÇEVRE SAĞLIĞI KONUŞULDU
Son Güncelleme :

03 Haziran 2019 - 8:54

Hizmete açıldığı günden bu güne Hatay mutfağına özgü lezzetleri misafirlerinin beğenisine sunan UNESCO Hatay Gastronomi Evi çevre sağlığı konulu bir sohbete ev sahipliği yaptı.

Hatay’daki sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılım gösterdiği Gündelik Yaşam ve Çevreye Etkisi adlı toplantıda çevre sağlığı hususunda bireylerin ve STK’ ların üzerine düşen sorumlulukların neler olduğundan bahsedildi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne ithafen Tema Vakfı iş birliği ile gerçekleştiri len ekoloji sohbetinde TEMA Vakfı Hatay Temsilcisi Zehra Güngördü katılımcılarla temiz bir çevre için nasıl adımlar atılabileceği konusunda istişarelerde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.