Hatay’da GEDAŞ Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi
BIST 100
12.382,02 -0,50%
DOLAR
49,1785 0,07%
EURO
55,4626 0,49%
GRAM ALTIN
6.603,36 0,94%
BITCOIN
86.323,00 0,63%
FAİZ
39,84 0,25%
GÜMÜŞ GRAM
97,44 0,95%
GBP/TRY
65,3306 0,48%
EUR/USD
1,1270 0,42%
BRENT PETROL
96,87 -2,62%
ÇEYREK ALTIN
10.796,83 0,95%
Hatay Parçalı Az Bulutlu
Hatay hava durumu
24 °
  • ANASAYFA
  • HATAY
  • Hatay’da GEDAŞ Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Hatay’da GEDAŞ Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

HATAY’DA GEDAŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla Emlak Yönetim ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş. (GEDAŞ) Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Hatay genelinde yapımı tamamlanan konut ve iş yerlerinin hak sahiplerine teslim edilmesine yönelik yürütülen anahtar teslim süreçlerinin güncel durumu ele alındı.

Sahada devam eden çalışmalar ve anahtar teslim süreçlerinde gelinen son aşamanın da değerlendirildiği toplantıda, vatandaşların yeni konut ve iş yerlerine kavuşmasına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca GEDAŞ anahtar teslim ofislerinin mevcut durumu ve yürütülen işlemler değerlendirildi. Anahtar teslim süreçlerinin daha hızlı, düzenli ve koordineli şekilde yürütülmesine yönelik yapılacak çalışmalar ele alındı.

Toplantıda, tamamlanan konut ve iş yerlerinin hak sahiplerine teslim süreçlerinin etkin şekilde yürütülmesi amacıyla kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?