Hatay’da “Kültür Koruyucuları” etkinliği düzenlendi
BIST 100
14.165,41 0,19%
DOLAR
47,2356 0,05%
EURO
54,0184 0,21%
GRAM ALTIN
6.213,90 -0,90%
FAİZ
41,93 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
89,48 -1,35%
BITCOIN
65.596,00 -0,45%
GBP/TRY
63,2732 0,15%
EUR/USD
1,1410 -0,02%
BRENT
98,00 4,18%
ÇEYREK ALTIN
10.159,72 -0,90%
Hatay Açık
Hatay hava durumu
33 °
  • ANASAYFA
  • HATAY
  • Hatay’da “Kültür Koruyucuları” etkinliği düzenlendi

Hatay’da “Kültür Koruyucuları” etkinliği düzenlendi

HATAY’DA "KÜLTÜR KORUYUCULARI" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Samandağ'da düzenlenen "Kültür Koruyucuları" etkinliği kapsamında ilkokul öğrencilerine yönelik bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.

Batıayaz Bedi Sabuncu İlkokulu ve Hıdırbeyli İlkokulu öğrencileriyle gerçekleştirilen etkinlikte, kaçak kazıların kültürel mirasa verdiği zararlar anlatılarak çocuklarda tarih bilinci ve koruma sorumluluğu oluşturulması hedeflendi.

Müze araştırmacısı Kaan Çelik ve müze uzmanı Yağmur Toptaş eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte; arkeolojinin önemi, kültür varlıklarının korunması ve geçmişten geleceğe uzanan mirasın değeri öğrencilere aktarıldı.

Etkinlikle çocukların kültürel değerlere sahip çıkan, bilinçli ve duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlandığı ifade edildi.

Yetkililer, ev sahipliklerinden dolayı Batıayaz Bedi Sabuncu İlkokulu ve Hıdırbeyli İlkokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

marmaris escortmatbetmatbetcasibomjojobetjojobetcasibomcasibomcasibomşanlıurfa konteynerbetciobetcio girişİmajbetf1casinokingroyalgrandpashabetgrandpashabetganobetjojobet güncel girişcasibom girişbetcio girişjojobetgrandpashabetcasibom