

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, seçim çalışmalarına Yarseli Mahallesi’nden devam etti. Vatandaşları evinde ziyaret eden Sarı: “Çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız.” dedi.
HUZURUMUZ BOL OLSUN
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık, MHP ilçe Başkanımız Sayın Adem Türk ve teşkilatımız ile birlikte Yarseli Mahallesi muhtar adayımız Mehmet Erdahan ev sahipliğinde hemşehrilerimizle gönül buluşması etkinliğinde bir araya geldik. Bizleri gönül hanelerinde ağırlayan hane sahiplerine ve tüm dostlara teşekkür ederiz. Birlik ve beraberliğimiz daim, huzurumuz bol olsun inşallah.
TEŞEKKÜR EDİYORUM
Çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık, MHP ilçe Başkanımız Sayın Adem Türk ve teşkilatımız ile birlikte Yarseli Mahallemiz sakinlerinden Halit Korkmaz ev sahipliğinde hemşehrilerimizle gönül buluşması etkinliğinde bir araya geldik. Gönül köprüleri kurduğumuz ve her zaman birlik içerisinde olacağımız kıymetli hemşerilerimize samimi sohbetleri için teşekkür ediyorum.” dedi.