BAŞKAN YAVUZ’UN KORONAVİRÜSÜNE KARŞI TEDBİR ÇALIŞMALARI GÖZ DOLDURUYOR « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

29 Mart 2024 - 08:52

BAŞKAN YAVUZ’UN KORONAVİRÜSÜNE KARŞI TEDBİR ÇALIŞMALARI GÖZ DOLDURUYOR

BAŞKAN YAVUZ’UN KORONAVİRÜSÜNE KARŞI TEDBİR ÇALIŞMALARI GÖZ DOLDURUYOR
Son Güncelleme :

04 Nisan 2020 - 15:58

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un dünyayı ve Türkiye’yi tehdit eden Koronavirüsü (Kovid-19) ile ilgili yaptığı tedbir çalışmaları taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayıp göz doldurmaya devam ediyor.
Virüsün ilk duyulduğu günden bugüne ve Devletimizin genelgeleri doğrultusunda Belediyenin bütün birimlerini seferber edip gece-gündüz demeden kendisinin de bizzat katıldığı çalışmalar, maske üretimi, hijyen malzemesi üretimi, jel üretiminin sağlayıp dağıtımlarını yaptırması, İlçenin uğrak yerlerine stantlı dezenfeksiyon cihazları yerleştirmesi, ateş ölçme hizmetleri, Kırıkhan’ın her köşesini yıkatıp dezenfekte yaptıran Başkan Yavuz, tedbir çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Zabıta müdürlüğü, Temizlik işleri müdürlüğü, Çevre Koruma müdürlüğü, Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar; İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni genelgeler doğrultusunda Cumartesi pazarının giriş – çıkışları tek yönden olması için çalışmaları, 01.01.2000 tarihinden önce doğan gençlerin sokağa çıkmamaları konusunda uyarı çalışmaları yapılıp sokağa çıkmalarına müsaade edilmedi.

Cumartesi pazar yeri Dezenfekte çalışmaları, Pazar esnaflarına ve vatandaşlara MASKE ve eldiven dağıtımı yapılıp, pazar yerinin belirli noktalarına stantlı dezenfeksiyon cihazı takılıp alıverişe gelen vatandaşlarımızın ve pazar esnaflarımızın hijyen ortamda alışveriş yapmalarını sağlandı. Ayrıca Pazar esnaflarının ve alışveriş için gelen vatandaşların ateşleri ölçüldü.
İlçenin uğrak noktalarına stantlı dezenfeksiyon cihazları takıp muhtelif yerlerde bulunan dezenfeksiyon cihazlarını kontrol ederek boşalan cihazların dolum çalışmalarını yapıldı.
Park Bahçe müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet mahallesinde bulunan 23 Nisan parkında eski kulübenin yıkımı yapılıp dezenforme olmuş tuvalet kapatıldı. Ayrıca Çevre temizliği ve düzenleme çalışmaları yapıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.