GÜNDEM(28) « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

28 Mart 2024 - 22:57

GÜNDEM(28)

GÜNDEM(28)
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2020 - 8:22

Cuma günü biri ülkemizin tamamını ilgilendiren, biri de Kırıkhan’ı ilgilendiren iki müjdeli haber ile haftayı kapattık.

Ülkemizi ilgilendiren konu Ayasofya’nın Cami olarak açılması kararı bütün ülkede coşkuyla karşılandı. Binlerce insan Cuma günü akşamı cami yakınında toplanarak namaz kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Temmuz Cuma günü Resmi olarak ibadete açılacağını açıkladı.

Bir diğer sevinçli haber ise ilçemizi yakından ilgilendiren bir açılış töreni oldu. Eski Hükümet konağı Kütüphane olarak açıldı. Açılış törenine Kültür Bakanlığından yöneticiler ile Hatay Valisi, İl Kültür Müdürü, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve çok sayıda misafir katıldı.

Kültür Han Merkezi ihalesi yapılmasına rağmen durduruldu ve ne zaman yapılacağına dair bir açıklama yapılmadı. Kırıkhan Kültür Merkezi’ni fazlasıyla hak eden bir ilçe, Siyasilerin konu ile ilgilenmelerini bekliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.